Banner gele stippen - grijsblauw_Tekengebied 1.png

Handboek over
gezonde voeding voor kinderen.

Welkom

De Schijf van Fief geeft jou inzicht in hoe het lichaam van jouw kind groeit en hoe je die groei optimaal kunt ondersteunen. Gezellig samen, lekker en gezond is de basis. Met praktische tips voor alle groeifasen, expert talks en recepten. Het boek is een wetenschappelijk antwoord op de huidige misvattingen over voeding. Veel gezonde levensjaren begint bij goede voeding.

Voor alle ouders een must om te lezen!
Foto Cécile Scheele - Kader.png

Over de auteur

Ik ben Cécile Scheele, impactmaker gericht op bewustwording van consumenten. Mijn missie is om de snelle groei van welvaartsziekten op steeds jongere leeftijd een halt toe te roepen, door kennis van voeding te delen met ouders.

 
Planet Proof stip.png
 

Inspiratie

 
 
Boek De Schijf van Fief

Boeklancering

‘De schijf van Fief’ is nu te koop. Hét wetenschappelijke antwoord op de huidige misvattingen over voeding. Boordevol praktische tips. Een must om te lezen voor alle ouders!

Tips voor het ontbijt

Extra eiwit

Kinderen hebben extra veel eiwitten nodig om lekker te groeien. Zeker als je (soms) vegetarisch of veganistisch eet. Wist je dat er de kwaliteit van eiwit enorm verschilt?

Lekker veel energie

Goede voeding heeft veel positieve invloed op het energieniveau van kinderen. Langzame koolhydraten en veel goede kwaliteit eiwit en vet zijn belangrijker dan we denken.